Top Care Fine C1 Shampoo Extra Volume T2 Mousse Body building Fine P3 Spray

TOP CARE FINE C1 SHAMPOO/EXTRA VOLUME T2 MOUSSE/BODY-BUILDING FINE P3 SPRAY

Sampon, pena i sprej za extra volumen tanke farbane kose sa bambusom.

Pakovanje: 1000/250/250 ml

art. 1833/1832/1831

Separator
Restoring Bath

RESTORING BATH

Top Care Repair C1 sampon za intenzivnu regeneraciju ekstremno suve hemijski tretirane plave blajhane kose koja se masti u korenu a krajevi su presuseni i procvetali  !!! Nezna kupka cistac koja vizuelno povecava volumen i sjaj kose. Sadrzi aminocare kompleks i ekstrakt bambusa koji duboko prodiru u unutrasnju strukturu dlake, jacaju je iznutra naglasavajuci njen volumen. Kosa je bujnija, zdravija i sjajnija.

Pakovanje: 1000/250 ml

art. 1827/1826

Separator
Conditioner

CONDITIONER

Top Care Repair T2 balzam za intenzivnu regeneraciju ekstremno suve hemijski tretirane plave blajhane kose koja se masti u korenu a krajevi su procvetali i suvi !!! Kondicioner na bazi aminocare kompleksa i ekstrakta bambusa jaca i iznutra obnavlja strukturu dlake. Kosa se manje mrsi i lakse razcesljava. Dlaka je jaca, punija i blistavo sjajna.

Pakovanje: 1000/250 ml

art. 1829/1828
Separator
Intensive Hair Repair Mask

INTENSIVE HAIR REPAIR MASK

TCR T2 intenzivna dubinska maska za regeneraciju ekstremno suve hemijski tretirane plave blajhane kose. Pakovanje na bazi aminocare kompleksa, ekstrakta bambusa, jojoba ulja, avokada i semena lana momentalno obnavlja unutrasnju strukturu dlake uz neverovatni sjaj.

Pakovanje: 250 ml

art. 1842

Separator
Hair Repair Fluid

HAIR REPAIR FLUID:

TCR P3 serum kapi za ostecene krajeve ekstremno suve hemijski tretirane plave blajhane kose.  ’’Leave-in’’ preparat koji se ne ispira na bazi aminocare kompleksa i ekstrakta bambusa, jojobe, avokada i semena lana momentalno prodire kroz spoljasni omotac kutikulu u unutrasnju strukture dlake a u dodiru sa termickom toplotom fena, regenerise u potpunosti korteks i medulu dajuci neverovatni sjaj krajevima.

Pakovanje: 50 ml

art.  1881

Separator
Nourishing Bath

NOURISHING BATH

Top Care Moisture C1 sampon za optimalnu vlaznost prirodno suve kovrdzave kose. Nezna kupka cistac za kovrdze hrani dlaku, olaksava njeno razcesljavanje i ne cini kosu teskom. Sadrzaj aminocare kompleksa i ekstrakta Indian plant-a optimalno hidrira i hrani unutrasnju strukturu dlake.

Pakovanje: 1000/250 ml

art. 1823/1822

Separator
Moisturing Milk

MOISTURING MILK

Top Care Moisture T2 mleko za optimalnu vlaznost prirodno suve kovrdzave kose. Balzam kondicioner na bazi aminocare kompleksa i ekstrakta Indian plant-a dubinski iznutra hrani dlaku, daje optimalnu vlaznost i lakocu razcesljavanje. Kosa je svilenkasto meka i blistavo sjajna.

Pakovanje: 1000/250 ml

art. 1825/1824

Separator
Two Phase Equalizer

TWO PHASE EQUALIZER

Top Care Moisture P3 dvofazni multivitaminski termo sprej za momentalno eliminisanje poroziteta dlake. ’’Leave-in’’ proizvod koji se ne ispira, eliminise elektricitet. Multifunkcionalni preparat koji selektivno deluje na najosetljivijim delovima. Sadrzaj aminocare kompleksa i ekstrakta Indian plant-a intenzivno hrani i vraca mekocu i sjaj celoj duzini dlake. Idealan kao termozastita na ekstremno suvoj prirodno kovrdzavoj kosi pre feniranja, peglanja kose keramickom presom ili pre ml.

art. 1871

Separator

Lisap Srbija