TRADICIJA I STIL

Sa svojom dugogodišnjom tradicijom postojanja od 1952 godine, kompanija "LISAP" iz Milana svrstala se među najstarije i najveće profesionalne brand-ove u Italiji i svetu!!! Lisap SrbijaBiznis nastao kao porodična strast proširio se na sve kontinente, tako da je danas brend LISAP postao zvaničan sinonim za jedan od 10 najuticajnijih kompanija u našoj branši po svim statističkim pokazateljima! Sa blizu 100 distributera širom sveta, LISAP je postao jedan od najcenjenijih i najprestižnijih profesionalnih brendova za kosu. Kamen temeljac R&D istraživačko-razvojnog dela i vodeće naučno-istraživačke referente laboratorije koja pruža usluge i drugim vodećim brand-ovima Italije i sveta uvel je bio zasnovan na visoko kvalitetnim sirovinama. Time je Portfolio Lisap proizvoda zadovoljio sve potrebe modernog frizerskog salona današnjice, čak i onih kreativnih stilista koji diktiraju današnje modne trendove kolorizacije i šišanja a svojim prolećno/jesenjim kolekcijama zadivljuju svet (npr. Trevor Sorbie, Angelo Seminara itd.) Visoko kvalitetni preparati po veoma pristupačnoj konkurentskoj ceni su osnovne premise i racio poslovanja. Jednostavna poruka sažeta u samo tri reči: strast, predanost i entuzijazam!!!

 

INOVATIVNOST I POLITIKA EKOLOŠKE ZAŠTITE OKRUŽENJA

LISAP kompanija spada trenutno među samo nekoliko u svetu u našoj branši koja poseduje standard UNI EN ISO 9001:2008 kao i standard UNI EN ISO 13001:2004 !!! Kontrola kvaliteta proizvoda tehnološki do savršenstva obučen kreativni I-Fashion Lisap SrbijaTeam eksperata uz neprestano ulaganje u iznalaženju ekološki zdravih supstanci za Lisap proizvode privlači danas sve više i više frizerskih salona koji žele da u jednom paketu dobiju sve!! Organski biljni proizvodi 100% bez amonijaka, resorcinola, PPD, parabena, formaldehida i drugih štetnih supstanci čine LISAP proizvode prosto poželjnim i dostižnim. Kroz kontinuirane obuke LISAP klijenata u edukativnom centru u Milanu i na akademijama širom svetauz stučne prezentacije LISAP tehničkih timova i kreativnih stilista, redovno se prate najnovije tendencije u svetu kolorizacije i tehnike šišanja. LISAP je jednostavno shvatio da je vitalni korak na putu savršenstva svakog frizera redovna obuka, edukativni tehnički "Step-by-step" seminari, "Look & Learn" workshop kreativne radionice i...SVET JE TVOJ!!! Sa ponosom ističemo da je "LISAP ETNOS FASHION ACADEMY by JACA" u Srbiji deo ovog projekta, što se samo nekoliko distributera LISAP-a u svetu može pohvaliti ovom činjenicom. Lajtmotiv od nastanka LISAP-a je bila čuvena rečenica: "No freedom without choices...LISAP your perfect choice". Zato je generalni moto svih LISAP distributera u svetu isti: "MI SMO LISAP FAMILIJA - POSTANI I TI NJEN DEO".

 

WOLFCO D.O.O.

Poštovani, zadovoljstvo nam je da Vam ukratko predstavimo našu firmu "WOLFCO" d.o.o. privredno društvo se bavi uvozom, izvozom, špedicijom i distribucijom kozmetičkih proizvoda, frizerske opreme, aparata i potrošnog materijala kao svojom osnovnom delatnošću a od 2001. godine smo zvanični direktni uvoznici, generalni zastupnici i jedini ovlašćeni distributeri sa ekskluzivnim pravom prodaje profesionalnih preparata za oblikovanje i negu kose svetski poznatog italijanskog brenda "LISAP" S.p.A. iz Milana. Zastupamo široki spektar prodajnog programa a u asortimanu su zastuplji svi preparati i oprema neophodni za rad u preofesionalnim frizerskim salonima. Sva roba je originalna, direktno i legalno uvezena od proivođača i ocarinjena, o čemu posedujemo kompletnu dokumentaciju (JCI, EUR, CMR Rešenje carine o dozvoli uvoza i prodaje...). Preparati zadovoljavaju najstrožije standarde svetske organizacije, EU kao i sve naše sanitarne propise o zdravstvenoj ispravnosti proizvoda (Pozitivno stručno mišljenje i analiza laboratorije GZZZ Beograd, Ekolab, Realab, Anahem, deklaracija Lisap o 21 zabranjenoj supstanci u bojama po direktivi EEZ od 01.12.2006. god Health Certificate - uverenje o zdravstvenoj ispravnosti Lisap proizvoda, deklaracija Batch Number sa brojem radnog naloga, datumom proizvodnje i datumom isteka roka trajanja). Obezbeđen servis, garancija i rezervni delovi uz sve ateste i sertifikate (ISO, CE, TUV, domaći itd.) Nadamo se da ćemo i sa Vama ostvariti uspešno poslovnu saradnju. Srdačno Vaš, "WOLFCO" d.o.o. Beograd.

 

LISAP ETNOS FASHION ACADEMY by JACA

Ukoliko ste zainteresovani da postanete vrhunski frizer i kreativni stilista, da usavršite svoje znanje na "master davnaced" nivou, da učestvujete na besplatnim stručnim "Look & Learn" step-by-step edukativnim tehničkim seminarima kao Lisap Exclusive Technical frizerski salon u zemlji i inostranstvu (Milano), da pohađate "workshop" kreativnu radionicu, razmenjujete iskustva sa kolegama i naravno da se družite na našim nezaboravnim žurkama kao član LISAP ETNOS ART CLUB-a pozovite odmah!!!

"ETNOS FASHION ACADEMY by JACA, ul. Vuka Karadžića br.4 Požarevac, mob. +381 (0) 64/234-7824, kontakt: Radosavljević Jasmina, državni reprezentativac, član LISAP BALKAN tehničkog tima, supported by WOLFCO d.o.o. Belgrade, Serbia, kontakt osoba: Vukašinović Dušan, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., website: www.wolfco.co.rs

U saradnji sa privatnom [kolom ya negu ydravlja i lepote "PROFESIONAL" u predivnom prostoru na[e Akademije, na preko 150m2, pruža Vam se mogućnost da završite trogodišnje školovanje za zanimanje: ženski/muški frizer, pedikir i manikir i dobijete svedočanstvo-diplomu koje Vam omogućava nesmetano otvaranje frizerskog salona. Mogućnost pohađanja specijalističkih "ubrzanih" kurseva u trajanju od nekoliko meseci uz sticanje sertifikata. Specijalističko jednogodišnje obrazovanje za profile: kreator muških/ženskih frizura. Usavršavanje već iskusnih frizera na "master advanced"  nivou uz najnovije LISAP Collection farbanja i šišanja. Obuka za make-up, vlasuljara, nadogradnju kose keratinom, na tresi, koncem i dr. tehnikama, "rebrasti" minival, biljni brazilski  keratin tretman trajnog ispravljanja kose bez formaldehida, parabena i amonijaka, rad sa biljnim "pametnim" bojama za kosu i blanšem bez amonijaka, biljno "dubinsko" pranje kose i tretman za regeneraciju na bazi keratina itd. našim polaznicima pomažemo prilikom otvaranja frizerkog salona uz velike popuste za kupovinu opreme. Pomoć prilikom zapošljavanja u salonima naših VIP LISAP klijenata. Najboljim polaznicima Akademije omogućujemo nastavak školovanja i usavršavanja kod nas i u Italiji!!! Po povoljnim cenama, u prijatnom ambijentu, pružamo usluge u frizersko-kozmetičkom salonu, solarijum, pedikir, manikir i ostale usluge!!!

Naše dogogodišnje iskustvo i preko 60 godina postojanja kompanije "LISAP" su naša preporuka i garancija uspeha.

PROVERITE ZAŠTO SE RAZLIKUJEMO OD DRUGIH!!!
TU SMO SAMO ZA VAS, JER ŽELIMO DA BUDEMO BOLJI OD OSTALIH!!!
VAŠ LIČNI USPEH JE USPEH ČITAVE "LISAP" FAMILIJE!!!

Lisap Srbija