U organizaciji preduzeća Wolfco d.o.o. iz Beograda, u julu 2008 je Lisap tim iz Milana koji je vodio Fillipo Puliafito u Beogradu snimao modne fotografije koje su služile za promociju Lisap Milano profesionalne kozmetike širom sveta. Ovo su neki od fotografija snimate tih dana.

U organizaciji preduzeća Wolfco d.o.o. iz Beograda, kao uvoznika, generalnog zastupnika i jedinog ovlašćenog distributera sa ekskluzivnim pravom prodaje profesionalnih preparata za kosu svetski poznatog italijanskog proizvođača Lisap S.p.A. iz Milana, 6.decembra 2009. je u Klubu frizera Beograd održan besplatni:

2nd V.I.P. Tehnički Step-by-step “Look & Learn” LISAP Stručni Seminar za članove Lisap Etnos Art Club-a sa certifikatom Exclusive Technical Lisap Salon.


Najnovije tehnike kolorizacije i šišanja prikazali su tehnički edukatori i kreativni stilisti, članovi Lisap tima Srbija:
Bosiljka-Boba Milikić,
Art Direktor, FS”Boba-MI” Zemun,
Jasmina Radosavljević,
FS”Jaca” Požarevac,
Andrea Tadić, FS”Still” Novi Sad,
Božidar-Boža Runić, FS”Ultra-art” Zemun,
Uroš Milikić, FS”Boba-MI” Zemun
i gost-demonstrator
Daniela Zagorac,
FS “Mira Pecarski” Senta.


Pored podeljenih božićnih poklona, članovima kluba je na oko 15 modela prikazana “korak-po-korak” pravilna tehnika upotrebe jedinstvene u svetu Escalation NOW biljne inteligentne “pametne” boje na bazi 5-faznog fuzionog sistema, promocija najnovije kolekcije LK Anti-age biljne boje sa phyto-enhancerom, multifunkcionalna 100% biljna crazy boja Splasher sa čistim pigmentima iz Osvaldove zvezde, tečni uljani blanš Linfa Schiarente Booster, najnovija kolekcija preparata Lisap Man za muškarce (šamponi, vosak, gel), Keraplant Mud blato za dermopurifikaciju i detoksikaciju kože glave i Keraplant Peeling tretman protiv peruti.


Ovaj edukativni DVD je poklon za sve Lisapove klijente sa certifikatom, što je već ustaljena praksa.

Lisap Srbija