Pre Colour Skin Anti Stain phase 1

PRE-COLOUR SKIN ANTI-STAIN pHASE 1

Zele za zastitu koze glave pre farbanja kose, obrva itd. Preventivno sprecava stvaranje fleka od boje dok ekstrakt kamilice nezno omeksava kozu.

Pakovanje: 150 ml. tubica

art. 175
Separator
Post Colour Rebalance pHase 2

POST-COLOUR REBALANCE pHASE 2

After-color pH 4,5-5 sampon kupka za fiksiranje boje nakon farbanja kose. Delikatni cistac koji fiksira kolor pigmente u unutrasnjoj strukturi dlake, uklanja visak boje nakon farbanja kose i sve alkalne tragove sa temena i kose. Kosa je svilenkasto meka, blistavo sjajna, punog oblika i laka za oblikovanje.

Pakovanje: 1000 ml.

art. 174
Separator
Post Colour pH Balance pHase 3

POST-COLOUR pH BALANCE pHASE 3

Ekspresno 1-minutno pakovanje za regeneraciju hemijski tretirane farbane kose. Preporucuje se narocito za koriscenje na prirodnim, crvenim, bakarnim, smedjim i sl. tonovima !!! Vraca prirodnu fiziolosku pH vrednost hemijski tretiranoj kosi (nakon farbanja postojanom bojom, blajhanja ili svih tretmana dekolorizacije). Bioloski stiti spoljasnji omotac dlake kutikulu, optimalno hidrira teme i dlaku, znacajno poboljsava njenu jacinu i elasticitet. Vise ne postoji problem razceljavanja, cak i na najzamrsenijim tipovima kose !!!

Pakovanje: 1000 / 250 ml.

art. 171/170

Separator
Protective Barrier For Coloured Hair pHase 4

PROTECTIVE BARRIER FOR COLOURED HAIR pHASE 4

’’Leave-in’’ Sprej koji se ne ispira za zastitu i fiksiranje boje na hemijski tretiranoj farbanoj kosi. Poboljava svojstva refleksije dlake uz optimalnu koheziju listica koji formiraju spoljasnji omotac dlake kutikulu. Stiti farbanu kosu od daljih ostecenja izazvanih spoljasnjim negativnim uticajima a kosi daje potpunu fleksibilnost i pokretljivost.

Pakovanje: 250 ml u spreju

art. 1714
Separator
Nourishing Shampoo Coloured Hair

C 1 NOURISHING SHAMPOO COLOURED HAIR

Sampon sa vitaminom E za kondicioniranje farbane kose. Unapredjena formula koja savrseno odrzava prirodnu fiziolosku pH vrednost i odrzava na optimalnom nivou vlaznost temena i kose. Idealan za sve tipove farbane kose a narocito za prirodne, smedje, crvenkaste, bakarne i slicne nijanse. Sadrzi psenicne belancevine, Heliogenol (ekstrakt suncokreta), vitamin i silikom kompleks za savrseno kondicioniranje i lako oblikovanje kose.

Pakovanje: 1000 / 250 ml.

art. 1731/1721
Separator
T2 Protective Mask Coloured Hair

T 2 PROTECTIVE MASK COLOURED HAIR

Dubinska maska za intenzivnu regeneraciju farbane kose. Preporucuje se narocito za upotrebu na prirodnim, smedjim, crvenskastim, bakarnim i sl. tonovima. Sadrzi aminocare kompleks, Heliogenol (ekstrakt suncokreta), vitamin i silikom kompleks. Stiti kosu i obezbedjuje dugotrajnost boje, jer njenom redovnom upotrebom manje ce se ispirati boja kao posledica cestog samponiranja. Aktivni sastojci pomazu da kosa ostane prijatno glatka i zasticena od negativnih atmosferskih uticaja.

Pakovanje: 250 ml

art. 1751
Separator

Lisap Srbija