Purity

PURITY

Zavrsni XS stajling sjaj za kosu u spreju za ekstra blistavi visoki takmicarski sjaj !!! Momentalno i dugorocno daje sjaj kosi, garantuje maksimalnu zastitu i elasticitet dlake. MUST HAVE PRODUCT.

Pakovanje: 175 ml

art. 158

Separator
Shiny

SHINY

Stajling zavrsni XS balzam u kapima za hyper blistavi sjaj krajeva kose. ’’Anti-humidity’’ preparat za momentalni sjaj, kondicioniranje, fleksibilnost i prirodni finishing.

Pakovanje: 50 ml

art.1508

Separator
CC Brushing Cream

CC-BRUSHING CREAM

CC stajling S krema za lakse razcesljavanje suve farbane kose. Idealna za hemijski tretirane kose. Cini kosu laksom, kondicioniranom, blistavo sjajnom i lakom za odrzavanje.

Pakovanje: 150 ml

art. 1510

Separator
Straight

STRAIGHT

M-Gel za privremeno ispravljanje kovrdzave kose koji smiruje kovrdzavu, frizzy ili kosu tretiranu minivalom. Idealan kako za soft efekat tako i za potpuno 100% ispravljenu, ravnu glatku kosu do sledeceg samponiranja cak 5-6 dana po vlaznom vremenu. Kosa je svilenkasto meka i blistavo sjajna.

Pakovanje: 250 ml

art. 152

Separator
F-Mod

F-MOD

Tecni briliant M-gel za definisanje lokni, talasa i ’’wet-look’’ kovrdze. Unisex preparat za modeliranje prirodno kovrdzave kratke ili srednje zenske kose ili za mokri efekat ravne kose uz izvanredan sjaj.

Pakovanje: 250 ml

art. 153

Separator
M-Vol

M-VOL

Stajling sprej M-pena za dugorocni ekstra volumen kose. Cini kosu jacom u korenu bez efekta otezavanja cime joj daje punocu i volumen. Optimalno hidrira, kondicionira i stiti za moderni ’’straight look’’ koji se lako remodelira.

Pakovanje: 300 ml

art. 1507

Separator
M-Fix

M-FIX

Gel vosak u peni za guzvanje, ’’mokre sjajne lokne’’ uz termicku podrsku fena ili prirodni ’’wet-look’’ efekat. Kondicionira i regenerise kosu, daje svilenkastu mekocu i blistavi sjaj. MUST HAVE PRODUCT.

Pakovanje: 300 ml. za 30-35 aplikacija

art. 156

Separator
Creator

CREATOR

Kreativni L-stajling voska za oblikovanje i definisanje ’’biceva’’ i kovrdza. Modelira, jaca i optimalno hidrira kosu.

Pakovanje: 75 ml

art. 155

Separator
Eco-S

ECO-S

Ekoloski tecni S-sprej bez gasa za dodatni volumen tanke kose. Strong-hold finising volumizer za dugotrajnu podrsku, zastitu, sjaj i fleksibilni izgled punije kose.

Pakovanje: 250 / 100 ml

art. 151/15101

Separator
L-Fix

L-FIX

Stajling ekoloski strong profesionalni lak za kosu visokih performansi. Inovativni sprej sa dugotrajnim momentalnim efektom, neverovatnim sjajem, hidratacijom i zastitom (D-pantenol, UV filteri).

Pakovanje: 500 ml

art. 15111

Separator
C-Gum

C-GUM

Stajling XL guma-manipulator za ekstra fleksibilne frizure. Fleksibilna pasta za modeliranje i momentalno remodeliranje trendy fashion izgleda frizure. Optimalno hidrira, stiti i daje sjaj kosi. Organski unisex preparat koji ne lepi i ne masti kosu, lako se cetkom razcesljava a ponovo aktivira uz prskalicu. MUST HAVE PRODUCT.

Pakovanje: 150 / 30 ml

art. 1503/15032

Separator
Holder

HOLDER

Stajling XL-gel ucvrscivac za kosu ekstra jaki. Blaga konzistencija garantuje da se kosa lako modelira i definise bez nezeljenog efekta tezine.

Pakovanje: 250 ml

art. 154

Separator
M-Dynamic

M-DYNAMIC

Stajling classic extra strong M-pena za oblikovanje i feniranje kose. Optimalna podrska frizuri, savrsena definicija, zastita i sjaj kose. MUST HAVE PRODUCT.

Pakovanje: 300 ml

art. 157

Separator
High-G

HIGH-G

Stajling ekstremno XXL-jaki cement gel ucvrscivac za kosu. Idealan za kreiranje avangardnog ultra modernog trendy fashion izgleda (bodljice,...). Optimalno hidrira i stiti strukturu dlake.

Pakovanje: 150 ml

art. 1506

Separator
S-Gel

S-GEL

Tecni XXL-fleksibilni sprej gel ucvrscivac za kosu ekstra jaki. Ne lepi, ne susi i ne masti kosu, kreira izuzetan volumen i sjaj uz optimalno hidriranje i zastitu kose.

Pakovanje: 250 ml. u spreju

art. 1501

Separator
XL-Direct

XL-DIRECT

Stajling direktni tecni lak za kosu bez gasa ekstra strong. Profesionalni lak visokih performanski za produzeni efekat stajlinga. Idealan za definisanje, pokretljivost, kreiranje volumena i vecinu stajling tehnika pa se najvise preporucuje za svecane i duge takmicarske pundje !!! Garantuje izvanredni sjaj, protekciju i optimalnu hidrataciju (D-pantenol, UV filteri). Lako se u potpunosti izcetkava.

Pakovanje: 500 ml. pump sprej

art. 1511

Separator

Lisap Srbija