Densifying Shampoo for normal hair

DENSIFYING SHAMPOO FOR NORMAL HAIR

Dubinski anti-age sampon za muskarce za jacanje korena kose sa ekstraktom kineskog zen-sen korena i soja proteinima. Delikatni cistac temena, preporucuje se za cestu upotrebu jer jaca i stiti koren normalne kose od negativnih spoljasnjih agenasa.

Pakovanje: 250 ml

art. 160

Separator
Anti Dandruff Purifying Shampoo

ANTI-DANDRUFF PURIFYING SHAMPOO

Dubinski anti-age sampon za muskarce protiv peruti sa ekstraktom kineskog zen-sen korena i organskim uljima cajnog drveta. Uklanja postojecu suvu stresnu seboreicnu perut i preventivno sprecava njeno ponovno formiranje uz redovno koriscenje. Dubinski cisti, optimalno hidrira i daje volumen i sjaj dlaci a doprinosi da se teme glave oseca relaksirano. Idealna mesavina ekstrakata ima regenerativna svojstva sto garantuje redovnom upotrebom kosu 100% bez peruti.

Pakovanje: 250 ml

art. 160

Separator
Strong Gel

STRONG GEL

Stajling strong gel specijalno formulisan za muskarce sa ekstraktom kineskog zen-sen korena i organskim tea-tree uljima. Preporucuje se narocito na kratkim ili srednje kratkim frizurama a zbog jacine posebno za moderne bodljice. Organski gel koji ne isusuje dlaku i ne ostavlja ljuspice.

Pakovanje: 150 ml

art. 1602

Separator
Semi Matte Wax

SEMI-MATTE WAX

Polumatirana glina vosak sa ekstraktom kineskog zen-sen korena i organskim tea-tree uljima. Za muskarce koji ne zele blistavi zavrsni touch na kosi. Eliminise ’’frizz’’ efekat, jaca dlaku, daje delikatnu teksturu i prirodnu pokretljivost. Pre upotrebe malu kolicinu dobro zagrejati dlanovima a zatim jagodicama prstiju modelirati po zelji.

Pakovanje: 100 ml

art.1601

Separator
Lisap Man Color

LISAP MAN COLOR

Specijalna biljna boja za kosu i obrve za muskarce. Profesionalna postojana boja 100% bez amonijaka koja pokriva sedu kosu za samo 5-10 minuta u zavisnosti od % sedih !!! Prirodna boja kose je podmladjena uz neutralni efekat (ni topli niti hladni ton) !!! Nema neprijatnog izrastka a efekat farbanja postepeno izcezava za 5-6 nedelja. Koristi se u razmeri ’’1:1’’ iskljucivo za Lisap Man aktivatorom jacine 6 % (20 volumena). Dostupna u 6 nijansi (2/0, 3/0, 4/0, 5/0, 6/0 i preliv 00/18).

Pakovanje: 60 ml

art. 1603

Separator
Densifying Shampoo for normal hair

DEVELOPER HAIR COLOR MAN

Specijalni biljni hidrogen peroksid jacine 6 % (20 volumena). Emulzioni aktivator razvijac za kosu koji nezno stiti, omeksava i dubinski otimalno hidrira kosu.

Pakovanje: 1000 ml

art. 1604

Separator

Lisap Srbija