Mousse Design Regular

MOUSSE DESIGN REGULAR

Stajling pena sa keratinom i arganovim uljem za feniranje i volumen kose. Termicki stiti kosu od ostecenja prilikom feniranja, pruza dugotrajni oblik, mekocu i sjaj. Aktivni sastojci u peni intenzivno regenerisu i jacaju vlakna i daju volumen. Idealna pena na razlicitim duzinama senzitivnih tipova kose.

Pakovanje: 250 ml

art. 18601

Separator
Mousse Design Strong

MOUSSE DESIGN STRONG

Stajling pena sa keratinom i arganovim uljem za kreiranje ekstra volume i ekstremno jakog drzanja na svim tipovima kose a narocito na finoj tankoj dlaci !!! Poboljsava mekocu i sjaj a istovremeno odrzava prirodni ’’look’’. Savrsena za bilo koji hairstyling: ravna-glatka, kosa sa blagim ili krupnim loknama ili jako kovrdzava.

Pakovanje: 250 ml

art. 18601

Separator
Gel Mousse

GEL MOUSSE

Stajling gel pena vosak sa keratinom i arganovim uljem za volumen i ’’mokre lokne’’. Umanjje ’’frizz’’ efekat nedisciplinovane kose, idealna za definisanje i dugorocno ’’memorisanje’’ kovrdza !!! Ekstremna jacina obezbdjuje volumen na duzi rok. Idealna prilikom feniranja ili fashion trendy setovanja kose.

Pakovanje: 250 ml

art. 1860

Separator
Styling Cream

STYLING CREAM

Ekstremno jaka stajling krema za regeneraciju i modeliranje kose. Idealna za kreiranje punoce i teksture, za modeliranje fashion trendy style look-a ili avangardnog ’’messy hair’’ efekta na duzi vremenski period. MUST HAVE PRODUCT !!!

Pakovanje: 150 ml

art. 18651

Separator
Eco Sprej

ECO SPRAY

Ekoloski tecni CFC ekstremno jaki termo sprej bez gasa za volumen i zastitu kose od tretmana sa uredjajima koji razvijaju visoke temperature (fen, presa itd). Snazni non-aerosol finising sprej idealan za kreiranje volumena i teksture na duzi rok bez efekta ’’teske’’ kose.

Pakovanje: 250 / 100 ml

art. 1869/18691

Separator
Gloss Shine Spray

GLOSS SHINE-SPRAY

Stajling sprej za visoki takmicarski zavrsni sjaj kose. Stiti boju od negativne UV radijacije, ostavlja kosu svilenkasto mekom sa visokim ’’polish’’ efektom.

Pakovanje: 250 ml

rt. 1863

Separator
Thickener Liquid

THICKENER - LIQUID

Transformator za volumen tanke ostecene farbane kose. Narocito se preporucuje za koriscenje na finoj neznoj, osetljivo delikatnoj ili razbarusenoj kosi. Momentalno trensformise tanku i krtu vlas u debelu snaznu dlaku vec sa prvom aplikacijom.

Pakovanje: 125 ml

art. 1867

Separator
Illumination Cream

ILLUMINATION – CREAM

Stajling krema za ekstremni sjaj i hidrataciju hemijski tretirane i farbane kose, smanjuje ’’frizz’’ efakat i nagalsava intenzitet boje.

Pakovanje: 75 ml

art. 1865

Separator
Straightener Cream

STRAIGHTENER – CREAM

Stajling termo gel-krema za privremeno ispravljanje kovrdza. Superiorna zastita od izuzetno visokih temperatura izazvanih koriscenjem fena i/ili prese, za eliminisanje ’’frizz’’ efekta. Idealan preparat za postizanje 100% ravne glatke kose pa ck i blagih talasa !!! Optimalno hidrira kosu i daje neverovatni sjaj.

Pakovanje: 200 ml

art. 1862


Separator
Silky Feel - Drops

SILKY FEEL – DROPS

Kristal kapi za regeneraciju i termicku zastitu kutikule. Momentalno regenerise unutrasnjost i spoljasnji omotac dlake, sprecava cvetanje i suve krajeve, eliminise ’’frizz’’ efekat. Kosa ostaje svilenkasto meka i blistavo sjajna.

Pakovanje: 50 ml

art. 1868

Separator
Volumizer Liquid

VOLUMIZER – LIQUID

Stajling sprej za regeneraciju i ekstremni volumen farbane kose zdravog i sjajnog izgleda. Energetski dopunjava oslabljenu dlaku, daje punocu i pokretljivost.

Pakovanje: 200 ml

art. 1866

Separator
Curl Reviver Cream Gel

CURL REVIVER – CREAM GEL

Stajling gel krema za ozivljavanje lokni, talasa i ’’wet-look’’ kovrze. Eliminise ’’frizz’’ efekat, definise oblik, ’’anti-humidity’’ preparat za kontrolu dlake i njen visoki sjaj bez osecaja tzv. ’’teske’’ kose.

Pakovanje: 200 ml

art. 1861

Separator
Styling Spray Gel

STYLING SPRAY GEL

Tecni stajling sprej gel za regeneraciju i modeliranje farbane kose. Istovremeno pruza podrsku i vitaminsko kondicioniranje, kreira volumen i definise pokretljivost dlake. Garantuje dugorocni fleksibilni izgled i sjaj visokih performansi bez efekta teske kose.

Pakovanje: 250 ml

art. 1864

Separator

Lisap Srbija