Lisap Fashion Light Shampoo Mousse

LISAP FASHION LIGHT SHAMPOO / MOUSSE

Faza 1 - Dubinski intenzivni nesulfatni sampon za ozivljavanje totalno mrtve kose. Preporucuje se narocito za optimalnu vlaznost tanke umorne dlake. Nezno cisti unutrasnju strukturu dlake, dajuci korenu dodatni volumen bez osecaja tezine a kosu cini ponovo vitalnom i blistavo sjajnom. Sadrzi Makadamia ulje, keratin, psenicne aminokiseline, Ceramidu A2, kreatin i soja katjonske kopolimere. Pakovanje: 250 / 1000 ml. Faza 2 – Dubinska intenzivna ne-sulfatna pena pakovanje za dugotrajni dodatni volumen, optimalnu vlaznost i sjaj  tanke umorne dlake. Pre upotrebe dobro promuckati. Za tanku dlaku – nakon samponiranja, naneti penu i razcesljati. Ostaviti da odstoji nekoliko minuta, dobro isprati pa fenirati ili koristiti prethodno jako zagrejanu presu za robusni volumen. Za umornu/tretiranu/normalnu/debelu dlaku – naneti penu na citavu duzinu i direktno fenirati. Pena pakovanje se moze miksati direktno sa polu-postojanim Douscolour/Douscolour Glamour ’’Tone-on-Tone’’ bojama za ’’BRI-ance’’ tehniku kolorizacije.

Pakovanje: 250 ml

art. 1816/1817/1818

Separator
Shampoo Shower

SHAMPOO SHOWER

Anti-Age ’’After Sun’’ sampon sa arganovim uljem delikatni cistac koji pomaze da se kosa intenzivno oporavi od posledica sunca, cineci je svilenkasto mekom iblistavo sjajnom. Cisti kosu od soli, hlora i minerala, sprecava da boja brzo izbledi i daje kosi i kozi osecaj svezine.

Pakovanje: 250 ml

art. 1901

Separator

Reinvigorating Mask

REINVIGORATING MASK

Anti-Age dubinska intenzivna maska sa arganovim uljem. Dubinski kondicionira, optimalno hidrira i regenerise dlaku totalno isusenu od sunca, cineci je lakom za razcesljavanje i blistavo sjajnom.

Pakovanje: 150 ml

art. 1902

Separator
Anti age Spray

ANTI-AGE SPRAY

Anti-Age ’’Ulje bez ulja’’ u spreju sa arganovim uljem za izgled zdrave i lepe kose. Stiti i jaca vlasiste celom duzinom dlake do krajeva.

Pakovanje: 100 ml

art. 1903

Separator
Leave in Moisturising Milk

LEAVE-IN MOISTURISING MILK

Anti-Age mleko za kosu sa arganovim uljem bez ispiranja. Idealan za ishranu farbane, blajhane, tanke kose sa pramenovima. Naneti mleko na koren, citavom duzinom sve do njenih vrhova kako bi se eliminisao porozitet dlake. Pomaze da se kosa ne mrsi, da se lako razcesljava. Kosa ostaje svilenkasto meka i blistavo sjajna.

Pakovanje: 150 ml

art. 1904

Separator

Lisap Srbija