Kearlant Mud

KEARLANT MUD

’’A-Priori’’tretman Rebalans blato za dermopurifikaciju i detoksikaciju temena. Eliminise fizioloske zagadjivace, necistoce i toksine iz okruzenja koji se akumuliraju na temenu mprouzrokujuci iritaciju, svrab, sekreciju sebuma i peeling koze temena.

Pakovanje: 12 kesica x 50 ml

art. 1641
Separator
X factor Super Intensive Anti hair Loss Treatments

X-FACTOR: SUPER-INTENSIVE ANTI-HAIR LOSS TREATMENTS

Super intenzivni X-FACTOR tretman koji momentalno 100% sprecava dalje opadanje kose i stimulise njen ubzani rast na zdravom korenu !!! Pospesuje metabolizam celijskih stanica, razmenu kiseonika i mikro-cirkulaciju. Koristi se 2 puta godisnje, ne lepi i ima izuzetno prijatan osvezujuci miris.

Pakovanje: 100 ml. u staklenoj bocici

art. 162
Separator

Energizing Lotion Complex 1

Energizing Lotion Complex

ENERGIZING LOTION COMPLEX

Intenzivni trikoloski kompleks u ampulama bez iispiranja sprecava dalje opadanje i ubrzava rast kose. ’’Leave-in’’ tretman koji pospesuje metabolizam celija, oksigenaciju, mikro-cirkulaciju i regulise lucenje sebuma. Nanosenjem sadrzaja ampule u korenu se resava problem alopecije, kompletno se izcisti sva masnoca iz casice koja ne dozvoljava dlaci da dise pa se redovnom upotrebom u periodu lecenja svakih 7-10 dana, 100% resava problem opadanja.

Dostupan u 2 varijante: Kutija za 4-mesecni tretman sa 12 ampula x 6 ml. + gratis sampon 250 ml. ili kutija za 2-mesecni tretman sa 6 ampula zapremine 6 ml

art. 1621/169
Separator
Energizing Anti hair Loss Shampoo

ENERGIZING ANTI-HAIR LOSS SHAMPOO

Dubinski medicinski intenzivni sampon baziran na trikoloskom kompleksu i mentolu za sprecavanje opadanja i brzi rast kose. Sprecava alopeciju, jaca koren kose i vraca vitalnost temenu.

Pakovanje: 500 / 250 ml

art. 167/166
Separator
Sebum balance Bath

SEBUM-BALANCE BATH

Dubinski medicinski intenzivni sampon protiv ekstremno masne kose. Nezno cisti i vraca fiziolosku prirodnu pH vrednost skalpu. Sadrzi aktivni ne-iritantni kompleks za regulisanje preteranog lucenja sebuma i ima anti-bakterijsko dejstvo.

Pakovanje: 500 / 250 ml

art. 167/166
Separator
Sebum regulator Lotion

SEBUM-REGULATOR LOTION

Specijalni ’’leave-in’’ losion koji se ne ispira, sprecava preterano lucenje sebuma. Idealan za tretman alopecije u njenoj 2 fazi odrzavanja jer sprecava dalje opadanje kose na kriticnim mestima i intenzivno stimulise rast nove kose pri zdravom korenu.

Pakovanje: 150 ml

art. 168
Separator
Nutri Repair Shampoo

NUTRI-REPAIR SHAMPOO

Dubinski medicinski intenzivni sampon za lecenje ekstremno suve kose. Sadrzaj Ceramide A2, Pantenola (Pro-Vitamina B5) i proteina (belancevina) iz povrca dubinski cisti dlaku, momentalno je jaca i ozivljava cineci je optimalno vlaznom i svilenkasto mekom.

Pakovanje: 500 / 250 ml

art. 167/166
Separator
Nutri Repair Mask

NUTRI-REPAIR MASK

Dubinska medicinska intenzivna maska za lecenje ekstremno suve kose. Organska maska sa mikro inkapsuliranim uljima borovnice i jogurta momentalno dubinski hrani, regenerise i hidrira dlaku narocito na mestima gde je ona najvise ostecena !!! Kosa postaje svilenkasto meka, blistavo sjajna i izuzetno laka za razcesljavanje.

Pakovanje: 200 ml

art. 163
Separator
Purifying Antidandruff Shampoo

PURIFYING ANTI-DANDRUFF SHAMPOO

Dubinski medicinski intenzivni sampon za lecenje suve stresne seboreicne peruti. Specijalni cistac sa anti-mikrobskim efektom za momentalnu eliminaciju peruti, sprecava dalju iritaciju i svrab temena glave.

Pakovanje: 500 / 250 ml

art. 167/166
Separator
Sebum regulator Lotion

PURIFYING ANTI-DANDRUFF LOSION

Specijalni ’’leave-in’’ losion koji se ne ispira, sprecava dalju pojavu peruti. Redovnom upotrebom eliminise perut 100 % a kosa cini blistavo sjajnom i svilenkasto mekom.

Pakovanje: 150 ml

art. 168
Separator
Antidandruff Peeling

ANTI-DANDRUFF PEELING

Dubinski intenzivni peeling protiv peruti i pojave ljuspica na kozi glave. Ima anti-toksicni i anti-mikoticki efekat cime sprecava dalju iritaciju i svrab i normalizuje teme glave.

Pakovanje: kutijica sa 4 tubice zapremine 20 ml komad

art. 165

Separator

Lisap Srbija