High Tech Gel

HIGH-TECH GEL

Tecni uljani vocni gel za ucvrscivanje kose. Modernog mirisa.

Pakovanje: 250 ml

art. 1454
Separator
High Tech Hair Spray No Gas

HIGH-TECH HAIR SPRAY/NO GAS

Profesionalni sprej lak za kosu visokih performansi. Nova generacija polimera olaksava kreiranje volumena, cvrstine i sjaja. Anti-humidity lak koji garantuje momentalnu difuziju i prirodni sjaj. Zahvaljujuci pantenolu pro-vitaminu B 5 stiti od negativnih spoljasnjih uticaja. Neutralnog mirisa, specificno razvijen za frizere koji zahtevaju prirodni izgled na duzi rok. Dostupan u 2 verzije: natural hold & strong hold.

Pakovanje: 500 / 300 ml. pump sprej

art. 143/1431

Separator
High Tech Gel Mousse

HIGH-TECH GEL MOUSSE

Vocni gel vosak u peni za definisanje kovrdza i ’’mokre lokne’’. Formula na bazi psenicnih aminokiselina stiti hemijski tretiranu ili prirodnu nefarbanu kosu. Idealna za kreiranje blistavo sjajnih lokni uz termicku podrsku fena ili prirodnim putem osusenih sjajnih lokni.

Pakovanje: 300 ml

art. 145

Separator
High Tech Strong Volumizing Mousse

HIGH-TECH STRONG VOLUMIZING MOUSSE

Vocna strong stajling pena za ekstra volumen kose. Sadrzi ekstrakt bambusa i pro-vitamin B 5 cime stiti prirodnu nefarbanu ili hemijski tretiranu kosu. Ne lepi i ne masti a kosu cini zdravijom isjajnijom. Neodoljiva aroma i miris jagode.

Pakovanje: 300 ml

art. 145


Separator
High Tech Brushing Mousse

HIGH-TECH BRUSHING MOUSSE

Vocna stajling pena za lakse razcetkavanje. Specijalna formula sa Ceramidom A2, psenicnim klicama i soja proteinima preporucuje se narocito za zastitu prirodne nefarbane ili hemijski tretirane kose tokom feniranja. Kosa je laka za oblikovanje, svilenkasto meka i blistavo sjajna. Neodoljiva aroma i miris banane.

Pakovanje: 300 ml

art. 145

Separator
Lisynet One Natural Extra Strong

LISYNET ONE NATURAL/EXTRA STRONG

Profesionalni sprej lak za kosu izuzetno visokih performansi  na bazi ’’pametne’’ high-tech tehnologije. Ekstremno jako drzanje koje ne izaziva negativne posledice cak i ako ga prskate direktno u oci !!! Momentalno i lako izcetkavanje. Idealan za kreiranje volumena i definisanje pokretljivosti pa se preporucuje za sve hairstyling tehnike a narocito za svecane i duge takmicarske pundje. MUST HAVE PRODUCT !!!

Dostupan u 2 verzije: Extra strong hold (500 ml) & Natural hold (500 / 300 / 100 ml)

art. 141/144

Separator
Lisynet Two Natural Extra Strong

LISYNET TWO NATURAL/EXTRA STRONG

Tecni ekoloski sprej lak directional za kosu bez gasa. Non-aerosol ’’state-of-the-art’’ lak za volumiziranje i finising.

Dostupan u 2 verzije jacine u pakovanju od 300 ml

art. 142

Separator

Lisap Srbija