Balancing Shampoo

BALANCING SHAMPOO

Dubinski sampon za preventivno lecenje masne kose. Nezni cistac dlake, koji redovnom upotrebom obnavlja prirodni nivo sebuma, sprecava dalju pojavu masne kose i temena, povecava volumen i sjaj kose.

Pakovanje: 250 / 1000 ml

art. 1803/1804
Separator
Energizing Shampoo

ENERGIZING SHAMPOO

Dubinski sampon za preventivno lecenje alopecije. Specijalni sampon cistac za krtu, lomljivu dlaku koji sadrzi kompleks za stimulisanje rasta dlake cime se bori protiv gubitka kose. Redovnom upotrebom sampona teme se revitalizuje a dlaka postaje jaca, zdravija i sjajnija.

Pakovanje: 250/1000 ml

art. 1803/1804
Separator
Energizing Tonic

ENERGIZING TONIC

Dubinske ’’leave-in’’ losion ampule koje se ne ispiraju za preventivno sprecavanje alopecije. Sadrzaj kamfora, mentola, kapigena i kapilaktina ima svojstva dermopurifikacije koze cime sprecava dalje opadanje i stimulise novi rast kose.

Pakovanje: kutija za 2-mesecni tretman sa 6 ampula zapremine 6 ml. komad

art. 1806
Separator
Anti dandruff Shampoo

ANTI-DANDRUFF SHAMPOO

Dubinski sampon za preventivno lecenje peruti. Specijalni sampon cistac koji redovnom upotrebom sprecava dalju pojavu peruti. Obnavlja prirodnu vitalnost i sjaj kose, sprecava dalju iritaciju i svrab koze glave.

Pakovanje: 250 / 1000 ml

art. 1803/1804
Separator
Purifying Tonic

PURIFYING TONIC

Dubinski ’leave-in’’ tonik losion koji se ne ispira za preventivno lecenje peruti. Dermopurifikacija potpomaze da se obnovi prirodni fizioloski balans temena i kose. Redovnim ukapavanjem eliminise i sprecava dalju pojavu peruti, iritaciju i svrab koze glave.

Pakovanje: 150 ml

art. 1805

Separator

Lisap Srbija