LK Anti AgeLK Claire Lk Extra Claire

LK ANTI-AGE/LK CLAIRE/LK EXTRA CLAIRE

Postojana profesionalna biljna Anti-Age boja za kosu sa Phyto-Enhancerom u blizu 120 nijansi sprecava naglo starenje dlake i garantuje 100% pokrivanje tzv. ’’debele staklene sede’’  !!! Posto sa vremenom i starenjem dlake naglo opada nivo prirodnog keratina u unutrasnjoj strukturi dlake sa ovom farbom mikromolekule kolor pigmenta momentalno prodiru u unutrasnjost dlake i direktno se vezuju za sidrisne tacke keratinske strukture. Savrseno resenje za dugorocne rezultate farbanja bez naglog ispiranja boje bez obzira na starost dlake !!!

108 nijansi u razmeri ’’1:1’’ zapremine 100 ml a 6 nijansi LK Claire toplijih tonova u razmeri ’’1:2’’ zapremine 75 ml. LK Extra Claire 5 nijansi za prosvetljivanje vise od 5 tonova za ledeno platinasto plave rezultate ne isusuju dlaku, u razmeri ’’1:2’’ zapremine 75 ml

art. 1010

Separator
Diapaspon DIAPASON HAIR COLOUR

Postojana profesionalna boja za kosu sa Phyto-Enhancerom u 84 nijanse sprecava naglo starenje dlake i garantuje 100% pokrivanje tzv. ’’debele staklene sede’’  !!! Posto sa vremenomi starenjem dlake naglo opada nivo prirodnog keratina u unutrasnjoj strukturi dlake sa ovom farbom  mikromolekule kolor pigmenta momentalno prodiru u unutrasnjost dlake i direktno se vezuju za sidrisne tacke keratinske strukture. Savrseno resenje za dugorocne rezultate farbanja bez naglog ispiranja boje bez obzira na starost dlake !!!

84 nijanse u razmeri ’’1:1’’ zapremine 100 ml a 6 nijansi LK Claire toplijih tonova u razmeri ’’1:2’’ zapremine 75 ml. LK Extra Claire 5 nijansi za prosvetljivanje vise od 5 tonova za ledeno platinasto plave rezultate ne isusuju dlaku, u razmeri ’’1:2’’ zapremine 75 ml

art. 104

Separator
Escalation Now Intelligent Hair Colour

ESCALATION NOW INTELLIGENT HAIR COLOUR

Postojana profesionalna biljna ’’pametna’’ boja za kosu koja garantuje 100% pokrivanje ’’debele staklene sede’’.  ’’All-in one’’ farba za kosu (boja, sjaj, intenzifikator, korektor, fiksator) zahvaljujuci patentiranom 5-faznom fuzionom sistemu garantuje sa jednim nanosenjem unisone ujednacene rezultate na citavoj duzini dlake bez tzv. ’preseka’ kao nezeljenih efekata bez obzira na marku boje koja je prethodno koriscena !!!

Raspoloziva u 99 nijansi, zapremine 100 ml. u razmeri ’’1:1,5’’ i zapremine 75 ml. u razmeri ’’1:2,5’’ iskljucivo sa LK hidrogenom jacine 3,6,9 i 12%

art. 105

Separator
LK Flash Contrast

LK FLASH CONTRAST

Specijalna boja za pramenove i zivopisne parcijalne efekte na citavoj duzini tamne prirodne prethodno nefarbane ili farbane kose bez blajhanja !!! Stiti dlaku, jaca njenu unutrasnju strukturu, idealna za vecinu trendy efekata i tehnika farbanja. Kosa je svilenkasto meka, blistavo sjajna i laka za razcesljavanje. Dostupna u 4 nijanse: crvena, crveno-bakarna, bakarna i violet red.

Razmera ’’1:1,5’’ zapremine 60 ml

art. 1012

Separator
LK Hi Red Mix

LK HI-RED MIX

Specijalni  60 ml korektor, intenzifikator i fiksator za Millenium tonove za neverovatne intenzivne rezultate farbanja. Upustvo za upotrebu: 50 ml. LK Anti-Age + 15 ml. Hi-Red Mix + 50 ml. LK hidrogena jacine 6 i 9 % (20/30 vol) !!!

Raspoloziv u 3 nijanse: 00/555 crvena, 00/556 crveno-bakarna i 00/666 ultra bakarna

art. 1013

Separator
Douscolor

DOUSCOLOR

Biljna vocna polu-postojana ’’Tone-on-Tone’’ boja za kosu 100% bez amonijaka. Sadrzi Ceramidu A2 i Karite buter koji dubinski rekonstruisu i kondicioniraju dlaku. Garantuje preko 80% pokrica sede kose i ozivljava ’’mrtvu umornu’’dlaku. Preporucuje se za intenzivne tople prirodne tonove koji duze traju bez ispiranja. Moze se koristiti istog dana kad i tretman kovrdzanja kose minivalom !!! Raspoloziva u 30 nijansi u razmeri ’’1:2’’ iskljucivo sa Douscolor Aktivatorom.

Zapremina 75 ml

art. 103

Separator
Douscolor Glamour

DOUSCOLOR GLAMOUR

Biljna vocna polu-postojana ’’Tone-on-Tone’’ 75 ml. boja za kosu 100% bez amonijaka. Sadrzi Ceramidu A2 i Karite buter koji dubinski rekonstruisu i kondicioniraju dlaku. Garantuje preko 80% pokrica sede kose i ozivljava ’’mrtvu umornu’’dlaku. Siroki spektar mladalackih, modernih fashion trendy tonova za postizanje intenzivno sjajnih rezultata. Paleta ukljucuje tople, intenzivne crvene tonove koji se mogu pojedinacno nanositi ili medjusobno kombinovati na prirodno smedjoj pa sve do svetlo plave kose ili na prethodno prosvetljenoj kosi.

Raspoloziva u 13 nijansi u razmeri ’’1:2’’ iskljucivo sa Douscolor Glamour Aktivatorom

art. 103

Separator
Lisap Splasher

LISAP SPLASHER

Crazy 100% biljni re-colorant bez amonijaka. Multi-funkcionalni ’all-in-one’’ preparat koji garantuje 30 frizerskih usluga samo u 1 proizvodu !!! Raspoloziv u 6 prirodnih pigmenata koje preslikavaju ciste boje iz dijagrama Oswald-ove zvezde: crvena, narandzasta, zuta, zelena, plava i ljubicasta.  Tonifikant, rekolorant, intenzifikator za kreiranje crazy fashion trendy specijalnih efekata. Preporucuje sa za upotrebu sa svim renomiranim brand-ovima boja za kosu u svetu !!!

Zapremina: 60 ml

art. 1014

Separator

Lisap Srbija