Bleach and Lights Dust Free

BLEACH&LIGHTS ’’DUST FREE’’

Uljani stabilizovani plavi ekoloski blans za preko 9 tonova prosvetljenja !!! Bogat aktivnim supstancama pirincanih klica i lanolina, ne prasi, ne bubri, ne isusuje sa izuzetnim kozmetickim efektom uz zastitu, optimalnu vlaznost i mekocu dlake. Distinktivna plava boja praha za eliminisanje nezeljenih efekata zutila zbog prekomernog prisustva crvenog pigmenta feomelanina !!!

Pakovanje: 1 kg

art.122
Separator
Bleach and Lights Pro Tech Evo

BLEACH&LIGHTS PRO TECH EVO

Biljni EVO uljani stabilizovani plavi ekoloski blans za preko 9 tonova prosvetljenja 100 % bez amonijaka !!! Blans izuzetno visokih performansi, idealan za dekolorizaciju, blajhanje i pramenove sa termickom ili alu-folijom, za izbeljivanje kose cesljem, spatulom ili ’’balayage’ tehnikom. Formula na bazi RPP tehnologije garantuje izuzetne rezultate blajhanja u profesionalnom frizerskom salonu pa nece ostetiti kosu cak i kada se radi tehnika ’’blans na blans’’  na ostecenoj ili hemijski tretiranoj kosi !!! Ne prasi, ne bubri, ne isusuje, ima ’’non-dripp’’ efekat a svojom kremastom konzistencijom prilikom miksanja obezbedjuje izvanredne rezultate kondicioniranja, maksimalnu zastitu dlake uz minimalno vreme aplikacije.

Pakovanje: 1 kg

art. 1221
Separator
Lisap Compact 1000

LISAP COMPACT 1000

Stabilizovani ekoloski kompakt blans od 1 kg za 7-9 tonova prosvetljenja. Pouzdan, lak za nanosenje uz optimalne rezultate sa svim tehnikama izbeljivanja. Preporucuje se  za slobodnu aplikaciju kada se radi sa cesljem ili cetkicom. Zahvaljujuci tehnologiji mikro-granula i specijalnoj formuli sa aktivnim zastitnim sastojcima, stiti prirodnu keratinsku strukturu i ne iritira preosetljivo teme a kosa je blistavo sjajna !!!

art. 120

Separator
Bleacher Neutrol

BLEACHER NEUTROL

Uljani stabilizovani plavi ekoloski blans za preko 9 tonova prosvetljenja. Blans sa ’’state-of-the-art’’ visokim performansama izbeljivanja daje superiorne ciste rezultate blajhanja a kremasta formula je idealna za ’’freehand’’ tehniku sa cesljem ili cetkicom !!! Formula sa PQ-10 i psenicnim proteinima obezbedjuje maksimalnu kontrolu procesa, brze i ujednacenefinalne  rezultate izbeljivanja.

Pakovanje: 500 gr. u kesici

art. 1224
Separator
Nivorblond

NIVORBLOND

Specijalni praskasti blans za medium ili strong rezultate blajhanja, za pramenove i satiranje. Unapredjena formula zastite prilikom miksovanja sa LK hidrogenom jacine 6,9 ili 12 % (20/30/40 vol)  obezbedjuje izuetnu kontrolu procesa izbeljivanja. Lak za miksanje, ne bubri, ne curi.

Pakovanje: 12 kesica x 25 gr

art. 1231

Separator
Conditioning Color Remover

CONDITIONING COLOR REMOVER

Profesionalni ’’vodeni’’ skidac farbe specijalno formulisan za uklanjanje ili korekciju profesionalne postojane ili polu-postojane ’’Tone-on-Tone’’ boje za kosu !!! Mono-doza u kesici 25 gr. lako se miksuje sa 60-70 ml. tekucine (topla voda ili hidrogen jacine 3-6% (10-20 vol) !!! Preporucena kolicina zavisi od debljine i duzine dlake, kosa se parcijalizuje, proces se redovno prati vodeci racuna o toplim i hladnim zonama pa kada se dovede do zuckasto-narandzastog tona, ispire se. Ubrzana zastitna formula dozvoljava da se postupak ponovi !!! Specijalna formula obogacena sa kondicioner polimerima, lanolinom i pirincanim klicama obezbedjuje sigurnu zastitu i sjaj kose.

Pakovanje: 12 kesica x 25 gr

art. 123

Separator
Linfa Schiarente

LINFA SCHIARENTE

Tecni uljani blans losion sa maslinovim uljem i bademom sa intenzivnim rezultatima kondicioniranja. Ekstra nezan garantuje maksimalnu negu iritiranom temenu i kosi. Prosvetljuje za 4-5 nivoa tako da je idealan za tehnike izbeljivanja gde proizvod dolazi u direktni dodir sa temenom.

Pakovanje: 500 ml

art. 1223

Separator
Lightening Booster Lotion

LIGHTENING BOOSTER LOTION

Specijalni uljani prosvetljivac formulisan za skidanje kozmeticke boje sa hemijski tretirane farbane kose. Miksanjem BOOSTER-a sa tecnim uljanim blansem i hidrogenom garantuje 6-7 tonova prosvetljenja !!! Sadrzaj PQ-10 obezbedjuje izuzetno kondicioniranje, lakse razmrsenje i unapredjeni efekat razcesljavanja kose, dok pirincane klice sluze za protekciju, optimalnu hidrataciju i mekocu.

Pakovanje: 12 kesica  x 25 gr

art. 1232

Separator

Lisap Srbija